Vormgevend

ProjectionMapping

Op 7 november 2019 kreeg ik een opdracht bij creativity waar we een filmpje moesten maken met projection mapping. Ik vondt dit zo gaaf dat ik in het weekend direct aan de slag ben gegaan. Ik begon met het maken van de linker toren om te kijken hoeveel werk het was. Het bleek uiteindelijk wel meetevallen. Dit kwam mede door de live preview van adobe die mijn mask aanpassingen direct weergaf op mijn beamer. Hierdoor kon ik heel gemakkelijk aanpassingen maken en precies werken. Het totale project heeft me 9uur gekost over een totaal van 2 dagen. Op 14 november heb ik het aan mijn leerkracht creativity laten zien. Ze vond het cool. De leerkracht vond het zo gaaf dat ze hem als voorbeeld gebruikt.

Ambitie Project

Bij het ambitie project heb ik er voor gekozen om een 3de projection mapping te maken hierbij heb als thema de jaarwisseling van 2019-2020 gekozen. Deze is ook op precies op de jaarwisseling online gekomen. Er is veel werk gegaan in het snijden en het programmeren van de show in premiere pro. Dit maakte het veel werk waardoor ik er zo’n 40 uur aanbesteed heb om alles af te krijgen.

Blender

3D Blender: Prima de opdracht uitgevoerd. Tot aan de vorige blogpost was in opdracht van school. Zelf ben ik verder gegaan aan Level 2 van de blender tutorial en heb het al voor elkaar gekregen om hagelslagjes met verschillende kleuren op de donut te plaatsen.

After Effects

In het begin van dit schooljaar heb ik een start gemaakt aan een vierde projectionmapping. Hierin heb ik gekozen om met after effects te werken omdat dit mogelijk makkelijker zou werken. Dit bleek al snel het geval te zijn.

VR uitwerking.

In dit project hebben we bewegingen gemaakt in VR. Dit zou mensen die in therapie zitten moeten motiveren om door te blijven gaan met de oefeningen.