Showcase Portfolio

Mijn showcase portfolio is opgedeeld in verschillende onderwerpen die voor mij belangrijk zijn. Technisch, Vormgevend en Interactief. Op elke pagina kun je op de titel van projecten drukken om naar de proces pagina van de projecten te gaan (mits deze blauw gekleurd zijn).

Technisch

Technisch gaat over projecten met veel of een grote ingewikkelde technische achtergrond. Denk vooral aan programmeren of aan een moeilijke setup in after effects.

Vormgevend

Vormgevend gaat vooral over de vormgeving van een project.Denk aan hoe je iets weer geeft. Waar laat je wit ruimte en waar niet, hoe groot maak je tekst, etcetera.

Interactief

Interactief zijn projecten waar er gebruik is gemaakt van een input / output. Over het algemeen met Arduino of met Processing. Dit is vaak met een Kinect voor interactiviteit.


Zoals je gaat merken staat er in mijn showcase portfolio over het algemeen veel projecten met licht of met VR. VR of beter gezegd Virtual Reality is er nog maar net en is nu al een van de snelst groeiende game industries. De mogelijkheden en de vrijheid van VR zijn groter dan we het ooit gezien hebben. Dit is daarom een belangrijke interesse. Verder heb ik licht als interesse. Dit is ontstaan uit jaren in Eindhoven naar de lichtjesroute en Glow gaan. Bij Glow heb je (interactieve) licht installaties. Hier laten verschillende kunstenaars hun kijk op licht zien door verschillende dingen te maken op steeds een andere manier. Wat zo gaaf is aan licht is dat het essentieel is om iets te kunnen zien. Het maakt het leven mooier doordat er op steeds gavere maniere (interactieve) licht installaties komen.