Showcase Portfolio

Mijn showcase portfolio is opgedeeld in verschillende onderwerpen die voor mij belangrijk zijn. Technisch, Vormgevend en Interactief.

Technisch

Bij Technisch staan veel projecten met een technische achtergrond of een ingewikkeld process.

Vormgevend

Vormgevend gaat vooral over de vormgeving van een project. Denk aan hoe geef je iets weer. Waar laat je wit ruimte en waar niet, hoe groot maak je tekst, etc.

Interactief

Interactief zijn projecten waar er gebruik is gemaakt van een input / output. Over het algemeen met Arduino.

Zoals je gaat merken staat er in mijn showcase portfolio over het algemeen veel projecten met licht of met VR. VR of beter gezegd Virtual Reality is er nog maar net en is nu al een van de snelst groeiende game industries. De mogelijkheden en de vrijheid van VR zijn groter dan we het ooit gezien hebben. Dit is daarom een belangrijke interesse. Verder heb ik licht als interesse dit is ontstaan uit jaren lang naar lichtjes route gaan en naar Glow. Bij Glow heb je veel interactieve licht installaties. Hier laten verschillende kunstenaars hun kijk op licht zien door verschillende dingen te maken op steeds een andere manier. Wat zo gaaf is aan licht is dat het essentieel is om iets te kunnen zien. Het maakt het leven mooier door op steeds gavere manieren er interactieve licht installaties komen.