Breaking Ground

Concept Voorstel

In dit project wil ik een of meerdere smart producten maken die aan gesloten zijn op het wifi netwerk bij ons thuis. En ik dus ook kan bedienen. Afhankelijk van hoe veel tijd ik heb ga ik meerdere smart producten maken die vanaf 1 locatie te bedienen zijn.

MustShouldCouldWon’t
Een eerste product (losse ledstrip) moet aan te sturen zijn via het wifi netwerk.Een tweede product die mijn lamp in mijn kamer gaat vervangen.Google assistent moet kunnnen communiceren met de smart verlichting. “Hey Google, Zet de lampen aan.”Meer dan 3 producten / uitwerkingen maken.
Er moeten verschillende functies beschikbaar zijn. Zoals 2 of 3 effecten en standaard kleuren.Het tweede project heeft zijn eigen effecten. Die in combinatie met de rest (van de producten) gaaf combineren.Een derde product die mijn kamer voormij opslot kan doen. Te lang op hetzelfde onderwerp blijven hangen.
Er moet een effect in zitten voor rustige sfeer / werk sfeer. Deze is afgestemd op mezelfDe ledstrips moeten kunnen reageren op muziek die op mijn computer en misschien ook op mobiel draait.De kamer opslot doen met WLED intergratie.
Product design voor 3D printer. Hier heb ik wel ervaring mee op kleine schaal alleen de schaal is nu aanzienlijk veel groter.Ledstrip is in te stellen op de randen van het scherm om een creatieve licht evaring te creeren
MoSCoW tabel

Eindproduct

Op zijn minst een ledstrip die te bedienen is via het wifi netwerk. Een eigen smart systeem in mijn kamer. Die makkelijk toegankelijk is voor de gebruiker.